Mitsubishi Electric se angajează să îmbunătățească calitatea vieții prin dezvoltarea constantă a soluțiilor tehnologice de vârf pentru produsele sale, cu accent deosebit pe îmbunătățirea calității aerului.

Există soluții care se materializează sub forma unor spații de lucru cu climatizare perfectă, unde condițiile microclimatice ideale sunt asigurate datorită utilizării unor sofisticate dispozitive de control al calității aerului.

Această soluție se remarcă prin eficiență energetică ridicată și randament datorită sistemului inovator al pompelor de căldură și recuperării aerului cald, ce permite producerea apei calde într-o gamă completă de produse.

Ecodan reprezintă o serie completă de pompe de căldură hidronice, destinate atât pentru climatizarea rezidențială, cât și pentru cea comercială. Aduc un nivel înalt de confort, reduc consumul de energie și contribuie la eliminarea emisiilor de CO2.

Mitsubishi Electric dezvoltă dezumidificatoare ce monitorizează și ajustează cu precizie nivelul de umiditate din mediu, creând un confort optim și condiții ideale în încăperi.

Uscatoarele de maini sunt cele mai rapide, igienice și eficiente din punct de vedere energetic. Cu tehnologie avansată, uscarea mâinilor devine rapidă și ecologică, asigurând o experiență excelentă de utilizare.